Lambaran lem panas lebur panas

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Produk

Bahan: panas ngalembereh, lawon
Nami Produk: lambaran lem panas lebur buludru
Paking: ku gulung
MOQ: 1000 méter
Sampel: gratis

Detil

1. Baris Produksi: Kami tiasa ngajamin sadaya produk anu kami jual ka anjeun kualitasna saé pisan.

1 (1)

2. jasa kami

1 (2)

3. Rincian bungkusan

Dipak ku gulung, biasana 50 méter per gulung. Plastik tiasa dicitak upami diperyogikeun. File PDF pikeun nyetak inpormasi diperyogikeun pikeun nyusun percetakan.

1 (3)

4. jasa kami
1. Kami bakal ngadugikeun anjeun kalayan harga anu paling saing sareng kualitas luhur dina 24 jam numutkeun pamundut anjeun.
2. Harga di dieu ngan pikeun rujukan anjeun, harga akhir tunduk kana konfirmasi akhir urang saluyu sareng spésifikasi, kualitas, sareng jumlah produk.
3. Upami ngamuat barang, kami bakal ngintunkeun gambar gambar ka cek pelanggan.

1 (4)

5. Paméran
Kami parantos ngiringan paméran sapatu anu seueur, sapertos paméran sapatu Shanghai guangzhou, paméran sapatu jinjiang sareng paméran sapatu asing.

FAQ

1. Kaunggulan parusahaan urang

 téknis profesional, kontrol kualitas ketat, produk pilihan kelas, harga lumrah sareng kualitas stabil.

2. Nagara naon anu ékspor utama?

 Amérika Kidul, Asia Tenggara, Africe, Mid East, Eastem Asia, Westerm Europe.

3.Q: Kumaha cara mesen sareng anjeun?
A: 1) Produk inpormasi-Kuantitas, Spésifikasi (lambaran atanapi ukuran, kandel sareng syarat pengepakan dll.)

2) Waktu pangiriman diperyogikeun.

3) Inpormasi pengiriman-nami Perusahaan, alamat Jalan, Nomer telepon sareng fax, port laut Tujuan.

4) Detil kontak Forwarder upami anjeun gaduh di Cina


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami