Panas Lebur Lem Lambaran Sapatu toe Puff sareng Bahan Kontra

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Produk

Bahan: Serat, Lem
Kandel: 0.60mm-2.00mm
Beurat: Numutkeun kualitas, ketebalan sareng ukuranana
Warna: bodas sareng konéng
Paking: ku gulung atanapi lambaran
MOQ: 1000 lambar
Pamakéan: sapatu kulit, sapatu wisata, sapatu sopran, sapatu awéwé

Detil

1. Garis Produksi: Urang gaduh dalapan garis pikeun ngahasilkeun

1

2. Urang gaduh seueur produk jual panas
Kayaning serat insole board, insole board with eva, TPU hot melt sheet, ping pong hot melt sheet, paper insole board, stripe insole board, antistatic insole, shank board, nonwoven material, insole bahan, TPU hot melt film.

2

3. Rincian bungkusan

Dipak ku lambaran atanapi gulung, biasana 25 lambar per polybag atanapi 50 méter per gulung. Plastik tiasa dicitak upami diperyogikeun.

3

4. Aplikasi
* Kalayan sipat kalenturan, permukaan lemes, Kalayan ventilasi anu saé saatos réngsé produksi. Karasa kuat sareng kalenturan sedeng.
* Dina prosés lebur, suhu peryogi ngahontal 120-160 darajat, waktosna 12-20s,
* Peryogi nyaluyukeun suhu numutkeun kandel sareng konduktivitas termal.
* Henteu kedah dilebetkeun lem, bentukna langsung, kohesi anu luhur, henteu gampang pegatna.
* Henteu gampang cacad saatos lebur, éta tiasa didaur ulang.
* Éta cocog pikeun sapatu lalaki sareng awéwé, sapatu Militer, sapatu jogging, sapatu pendakian, sapatu golf, sapatu olahraga sareng sapatu bisnis, sapatu kaamanan, sareng tas & kasus, jsb

FAQ

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang pikeun dewan insole, lambar kimia, lambaran lebur panas?
A1: kami pabrik khusus insole papan, lambar kimia, lambaran lebur panas langkung ti 15 taun, pabrik urang gaduh R&D nyalira, tetep dina ningkatkeun produk kami

Q2: Kumaha carana abdi tiasa kéngingkeun conto?
A2: upami anjeun peryogi sampel, urang tiasa ngadamel sakumaha pamundut anjeun. sampel gratis, tapi anjeun kedah mayar angkutan barang angkutan anu tiasa dibalikeun ka anjeun saatos anjeun mesen.

Q3: Sabaraha angkutan barang angkutan kanggo sampel?
A3: angkutan barang gumantung kana total beurat sareng ukuran bungkus sareng daérah anjeun.

Q4: Sabaraha lami kuring tiasa ngarepkeun conto?
A4: Sampel bakal siap dikintunkeun dina 3 dinten, sampelna bakal dikirim ngalangkungan express sareng sumping dina 3-10 dinten.

Q5: Kumaha cara mesen sareng anjeun?
A5: Salah sahiji cara nyaéta anjeun tiasa ngirimkeun kami detail pesanan pameseran ku Email atanapi Fax, maka kami tiasa ngadamel faktur proforma pikeun anjeun, maka anjeun mayar setoran ka kami, maka kami ngatur produk pikeun anjeun. Cara séjén nyaéta anjeun tiasa mesen langsung di Alibaba, anu tiasa masihan jaminan asuransi anjeun, ka anjeun, éta langkung seueur kaamanan, sabab aya pihak katilu Alibaba masihan garansi anjeun pikeun mastikeun anjeun tiasa kéngingkeun produk pamundut anjeun.

Q6: Naha kuring tiasa ngagambarkeun produk anjeun di nagara kuring? Upami abdi hoyong ngagambarkeun produk anjeun, naon sarat anjeun?
A6: Ayeuna, di sababaraha Nagara urang gaduh agén, upami anjeun hoyong ka agén kami di nagara anjeun, anjeun kedah nyarioskeun kami dimana Nagara sareng Kota anjeun, sareng sabaraha jumlah anu dibeli dina sataun, ieu bakal disawalakeun saatos anjeun nempatkeun urutan kahiji sareng kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami