lambaran lebur panas ping pong

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Produk

Kandelna: 0.60mm, 0.80mm, 1.00mm, 1.20mm kanggo ping pong lambaran lééh panas
Bahan: Lawon poliéster anu saé, lem Eva
Suhu Lebur: Sakitar 80 ° ~ 180 °, dumasar kana kualitasna:
Warna: bodas sareng biru
Paking: ku gulung atanapi lambaran
Ukuran: 0.90mx 1.50m atanapi 1.00mx 1.50m ku lambar
Pamakéan: toe puff na counter pikeun sapatu

Detil

1. Baris Produksi: Mesin canggih, staf produksi profesional, bengkel Bersih sareng rapih.

1

2. Rincian bungkusan

Dipak ku lambaran atanapi gulung, biasana 25 lambar per polybag, atanapi 50 méter per gulung. Plastik tiasa dicitak upami diperyogikeun. File PDF pikeun nyetak inpormasi diperyogikeun pikeun nyusun percetakan.

2

3. Fitur

1. Stabilitas anu saé, stabilitas Kimia sareng Résistansi kana komprési
2. Kualitas pangsaéna, Harga pangsaéna sareng jasa Pangsaéna
3. Bukti Cai, Henteu Rusak, Teu Rengat
4. Alus Pingpong Panas Ngalembereh
5. Paménta Pasar Rapat

4 .Merit
1. Panas diaktipkeun, Pelarut (toluene / bénzéna) henteu diperyogikeun.
2. Kami produsén lambaran napel lebur panas
3. Kuat glutinosity, ogé ngariung, Tetep lem kuat saatos panggunaan berulang
4. duanana Sisi tunggal sareng sisi ganda dilapis sayogi.
5. Cocog pikeun sagala rupa sapatu jsb.
6. fleksibel ku pangaruh pingpong anu saé, sapertos bal Pingpong, anjeun tiasa nuturkeun sorana.
7. pernah deformasi saatos nyetak, 100% ramah lingkungan.

FAQ

1.Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
  A: Kami pabrik khusus dina dewan insole sareng lambaran lebur panas langkung ti 20 taun! Kami tiasa ngadamel papan insole sareng panas ngalembereh panas nuturkeun sarat anjeun.
2. Q: Kumaha carana abdi tiasa kéngingkeun conto?
    A: urang tiasa nyayogikeun pamundut anjeun. Sampelna gratis, tapi anjeun kedah mayar biaya angkutan barang.
3. Q: Sabaraha lami kuring tiasa ngarepkeun sampel?
   A: Kami bakal nyiapkeun sampel sareng ngirim ka anjeun dina waktos 3 dinten.
4. Q: Kumaha mesen?
1) Inpormasi Produk-Kuantitas, Spésifikasi (lambar atanapi ukuran, ketebalan sareng syarat pangemasan sareng sajabana)
2) Waktu pangiriman diperyogikeun.
3) Inpormasi pengiriman-nami Perusahaan, alamat Jalan, Nomer telepon sareng fax, port laut Tujuan.
4) Detil kontak Forwarder upami anjeun gaduh di Cina


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami