Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Profil Perusahaan

Bahan Bahan sapatu Jinjiang Wode Co., Ltd. mangrupikeun Bahan sapatu Produsén anu nyobian nempatkeun sagala upaya pikeun nyayogikeun sadaya palanggan kalayan produksi barang anu kualitas, panilitian sareng pamekaran produk, penjualan saatos jasa.

Kami Profésional ngahasilkeun sareng ékspor: Nonwoven Chemical Sheet, Nonwoven Fiber Insole Board, Stripe Insole Board, Paper and Cellulose Insole Board, EVA Hot Melt Lem Lem, Pingpong Hot Melt, lawon Hot Melt, Vvett hot metl, TPU low termperature Hot Melt sheet, Film TPU, Poliéster Nonwoven lawon, Stitch Bonded Fabric, Insole Board Coatting with EVA SHEET, and Fabric Coatting with spons and eva Materials etc.

1

Wisata pabrik

Pabrik urang ayeuna ngaliput luas 37,000 méter pasagi, sareng parantos ngawangun bengkel sapertos kebon ampir 8.000 méter pasagi, sareng ogé ngagaduhan gedong perkantoran sareng gedong asrama 3.000 méter pasagi. Kami parantos ngenalkeun sareng ngimpor alat-alat canggih pikeun produksi barang-barang kami, sapertos 2 mesin pelekat Eva panas lebur, mesin pilem 1TPU, 4 mesin jarum punch kecepatan tinggi, lambar 3chemical sareng garis setting dewan insole, sareng ogé 3 mesin palapis sareng majemuk. Kami ogé ngagaduhan uji coba urang sorangan sareng pusat pamekaran produk énggal.

Dumasar kana kamampuan maju sareng desain rarancang, sareng nyandak paningkatan kualitas produk salaku pituduh kami, anggo sistem manajemen modéren, sareng produksi Standarisasi pikeun ngajantenkeun produk urang jual pisan di penjuru Tiongkok sareng ogé diekspor ka sakumna dunya, Asia Tenggara, Tengah Amérika Wétan, Tengah sareng Kidul, Afrika, Éropa sareng nagara-nagara sanés.

1

Klién kami

Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyugemakeun kabutuhan konsumén. Kami parantos ngadegkeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng ramah sareng Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Tengah sareng Kidul, Afrika, Éropa sareng nagara-nagara sanés salami mangtaun-taun.

Tulus ngabagéakeun palanggan pikeun nganjang sareng ngawangun hubungan bisnis sareng kami.

1

Sertipikat

1
2
3

Sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel halaman wéb anu saé