FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha milih perusahaan urang?

Kami pabrikan langkung ti 15 taun pangalaman produksi, produksi 200000 lambar per hiji dinten, sahenteuna lima jinis sasmita kalayan kualitas anu béda sareng harga kalapa.

Nagara naon anu ékspor utama?

Amérika Kidul, Asia Tenggara, Africe, Mid East, Eastem Asia, Westerm Europe.

Kumaha kuring kéngingkeun conto?

Punten pasihkeun spésifikasi persis ka kami, urang tiasa numutkeun spésifikasi anjeun nawiskeun harga anu pangsaéna pikeun anjeun.

Kumaha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

Urang kedah parios kualitas sampel anjeun, anjeun tiasa ngirim sampel ka kami bu express atanapi ngirim conto gambar ka kami parios.

Kumaha anjeun mariksa kualitas?

Anjeun tiasa ngirim sampel ka kami, kami bakal numutkeun sampel anjeun sareng ngirim sampel kami ka anjeun parios.

Dupi abdi tiasa mesen ka anjeun?

Cara anu pangsaéna pikeun anjeun tiasa kirimkeun conto ka kami, janten kami tiasa ngirim sampel anu sami pikeun anjeun mariksa, ogé kami bakal parios biaya sareng nawiskeun harga anu pangsaéna ka anjeun, saatos anjeun tiasa ngahubungi kami pikeun mesen.