Lambaran lem lééh panas TPU

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Produk

Ngaran mérek: WODETEX
Kandel: Tina 0.60mm ~ 1.20mm atanapi numutkeun pamundut pelanggan
Bahan: TPU
Fitur: élastisitas tinggi na deformability of thermoplastic
Suhu: 80-180 suhu kanggo tpu lambar panas ngalembereh
Fitur: élastisitas tinggi na deformability of thermoplastic
MOQ: 1000 lambar
Pamakean: puff toe sapatu sareng konter

Detil

1. Baris Produksi: Kuat pisan (perekat), henteu aya leafing anu bakal kajadian saatos pas

1

2.Mainly dipaké pikeun toe toe sapatu sareng konter deui

2

3. Inpormasi perusahaan
1. Perusahaan Kami saluyu sareng konsép "bahan WODE, jaminan kualitas", sareng dumasar kana "jaminan kualitas, harga anu wajar, pangiriman anu gancang, jasa anu saé" pikeun prinsip kami.
2.We bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyugemakeun kabutuhan konsumén, parantos didirikeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng ramah sareng palanggan domestik sareng asing salami mangtaun-taun.

3

4. Aplikasi
Sapatu bot kulit kelas 1. Tinggi.
2. Awéwé sareng sapatu lalaki.
3. sapatu Anak, sapatu damel jsb.

5. Fungsi
Élastisitas 1.High na deformability of thermoplastic.
2. Gampang dibentuk, teu karasa alus, élastisitasna luhur pisan.
3. Kamampuh lem moal robih saatos sering dianggo sareng jaga bentuk anu saé saatos lami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami