wr1
wr.22
wr.3

Produk Kami

Kawat Datar Rupa, Kawat Bentuk, sareng Kawat Pita Pita

Bahan Bahan sapatu Jinjiang Wode Co., Ltd. mangrupikeun Bahan sapatu Produsén anu nyobian nempatkeun sagala upaya pikeun nyayogikeun sadaya palanggan kalayan produksi barang anu kualitas, panilitian sareng pamekaran produk, penjualan saatos jasa.

Manufacturer shank material board for shoe shank paper insole board shank board

Papan bahan shank pabrik pikeun papan shank paper insole board shank board

Produk Pedaran Barang: Bahan bahan pinding sapatu Produsén Papan Shank Kandel: 0.60mm, 0.80mm, 1.00mm, 1.20mm kanggo Ukuran Papan Shank: Ku lambar atanapi ku gulung, upami ku ukuran lambar 36 ″ X 60 ″, 40 ″ X 60 ″ sareng 1.00mx 1.50m atanapi numutkeun pamundut nasabah, upami ku ukuran roll 1,00m lebar atanapi numutkeun pamundut pelanggan. Warna: warna-warni pikeun Bahan Papan Shank: lawon poliéster anu saé, lem, panas lebur MOQ: 500 lambar kanggo Kualitas Papan Shank: Suhu Lemah sareng ...

Langkung Detil
Paper Insole Board for Insole

Déwan Insole Kertas pikeun Insole

Langkung Detil
nonwoven insole board

dewan insole nonwoven

Langkung Detil
Paper insole board with eva

Papan insole keretas sareng eva

Bahan Produk: Kertas didaur, lem, lambar eva Warna papan insole kertas: pink, pink poék, bodas Warna EVA: bodas, hideung, konéng, WARNA OEM. Kandel: 1.0mm-2.0mm biasana 1.25mm, 1.5mm, 1.75mm, 2.0mm, Ukuran: 36 "* 54", 40 "* 60", 1m * 1.5m. Merek: eurotex, wodetex Lem Kuat (Pangsaéna), Lem Biasa (Langkung Tiasa), atanapi Lem Cai. Sapertos pelanggan resep. MOQ: 1000sheets Packing: ku lambaran, 20 lembar per kantong Detil 1. Fungsi 1. Kakuatan anu saé, tahan cai, tilepan sareng stabilitas. 2.E ...

Langkung Detil
Nonwoven insole board with eva

Dewan insole Nonwoven kalayan eva

Produk 1. Papan insole henteu karuan sareng Eva utamina dianggo pikeun ngadamel sapatu insole. Pamakéan: Shoe Insole Ketebalan: Serat dewan insole: 0.9MM ~ 3.0MM Eva: 1.0MM ~ 4.0MM Ukuran: Ku lambaran 0.914M x 1.37M sareng 1.00M x 1.50M Warna: Eva warna naon waé anu saé! Gule: Super gule atanapi latex bodas. Bahanna: Serat papan insole didamel tina serat anu saé, bodas sareng tanpa éléh. Langkung inpormasi Produk: ukuran kandel ngamuat 20ft 1.0 ...

Langkung Detil
Antistatic insole board

Déwan insole antistatik

Produk 1. Ketebalan: 1.25MM, 1.50MM, 1.75MM, 2.00MM, 2.50MM, 3.00MM MOQ: 1000 lambar Pelabuhan kiriman: xiamen Istilah pembayaran: deposit 30% sateuacan produksi masal, kasaimbangan 70% kedah dibayar ngalawan BL nyalin Kamampuhan Suplai: 20000 Lembar Per Hari Waktu Pangiriman: 7-15 Dinten Saatos Pesenan Dikonfirmasi Detil 1.Fungsi Saé dina kateguhan, defleksi sareng kalenturan, pegatna alus sareng tahan peeling. 2. Aplikasi Manly dianggo pikeun innersole sapatu kaamanan sareng dewan koper sareng suitca ...

Langkung Detil
  • company

Tentang Kami

Kami Profésional ngahasilkeun sareng ékspor: Nonwoven Chemical Sheet, Nonwoven Fiber Insole Board, Stripe Insole Board, Paper and Cellulose Insole Board, EVA Hot Melt Lem Lem, Pingpong Hot Melt, lawon Hot Melt, Vvett hot metl, TPU low termperature Hot Melt sheet, Film TPU, Poliéster Nonwoven lawon, Stitch Bonded Fabric, Insole Board Coatting with EVA SHEET, and Fabric Coatting with spons and eva Materials etc.

  • part1
  • part2
  • part3
  • part4
  • part5
  • part6
  • part7
  • part8
  • partner1
  • partner2
  • partner3
  • partner4
  • partner5
  • partner6
  • partner8