Déwan Insole Kertas pikeun Insole

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Produk

Ukuran: Biasana 1.00mx 1.50m atanapi numutkeun pamundut pelanggan
Kualitas: 555,001,517,608, rupa-rupa kualitas pikeun pilihan
Jenis: insole
Beurat: Gumantung kana kualitas sareng ukuranana, pls kontak sareng kami detilna
Mérek: Moontex, Eurotex
Paking: 25 lambar per kantong

Detil

1. Fungsi
Kamampuh pas anu saé, caket anu merenah, manpaat pikeun ngolah koper sareng sapatu.

2. Aplikasi
Manly used for Stationary: cover for file file, schoolbag and notebook

1

3. Rincian bungkusan
Ku lambaranana atanapi ku gulung pikeun lambar texon, 25 lambar per hiji polybag, atanapi ku palét kai pengepakan. Ngahégépkeun kana paménta konsumén.

4. jasa kami
1. Langsung suplai sareng harga pabrik tangan munggaran sareng jaminan kualitas anu saé pikeun palanggan
2. Kami parantos ngalengkepan sistem pelacakan saatos-penjualan kanggo kéngingkeun tanggapan ti panggunaan pelanggan.
3. Tim penjualan anu berpengalaman 12 jam dina garis pikeun ngajawab patanyaan anjeun dina basa Inggris.

2

5. Ngeunaan urang inpormasi
1. Kami mastikeun ngontrol kualitas dina unggal prosedur kerja numutkeun sistem pangaturan ISO 9001. Produk kami parantos kéngingkeun sertipikat SGS, UNION, INTERTEK.
2. Perusahaan kami utamina ngahasilkeun papan insole, lambar kimia (toe puff sareng counter), pingpong (panas melt adhesive) sareng produk seri sanés anu sanés.
3. Pasar bahan sapatu utama kami nyaéta Éropa, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Asia Tenggara sareng daérah sanés.

FAQ

1. Kumaha kuring terang langkung seueur inpormasi pikeun produk anjeun?
A: Aya seueur cara: jaga perhatian kana halaman wéb kami, ogé kami tiasa ngirim brosur produk versi Inggris kami ka anjeun. Sareng seueur deui kami bakal nyandak bagian dina Canton Fair atanapi pameran asing anu sanés. Janten anjeun ogé tiasa nganjang ka stan kami. Hatur nuhun. Kanggo patarosan langkung seueur, punten tinggaleun pesen dina Halaman Wéb kami atanapi ngahubungi kami langsung!

2.Q: Kumaha cara mesen sareng anjeun?
A5: Salah sahiji cara nyaéta anjeun tiasa ngirimkeun kami detail pesanan pameseran ku Email atanapi Fax, maka kami tiasa ngadamel faktur proforma pikeun anjeun, maka anjeun mayar setoran ka kami, maka kami ngatur produk pikeun anjeun. Cara séjén nyaéta anjeun tiasa mesen sacara online langsung, anu tiasa masihan jaminan asuransi anjeun ka anjeun, éta langkung seueur kaamanan, sabab aya pihak katilu masihan jaminan anjeun pikeun mastikeun anjeun tiasa kéngingkeun produk pamundut anjeun.

3. Dupi urang ngagaduhan Logo atanapi nami perusahaan pikeun dicitak dina produk atanapi bungkus anjeun?
A: Pasti. Logo Anjeun tiasa ditumpukeun dina produk anjeun ku Hot Stamping, Percetakan, Embossing, UV Coating, Silk-Screen Percetakan atanapi Sticker.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk