Pilem perekat ngalelepkeun TPU

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Produk

Kandel: ti 0.15 ~ 0.50mm sayogi
Lebar: 1.37m, Tiasa disaluyukeun.
Bahan: Résin poliuretan thermoplastic 100%
Warna: Jelas, Kabut, Sakur warna sayogi
Teu karasa: 80A, 85A, 90A, 95A
Paking: 1.37MX 50M / roll, Tiasa disaluyukeun.
Mesin Operasi: Mesin pemanasan pelat atanapi mesin frékuénsi luhur
Sampel: gratis ngirim
Aplikasi: Labél logo labél luhur henteu aya beungkeutan sareng hiasan. 

1

Detil

1.Jinis rangkep
1, Ukuran standar 137CM * 50Y / Roll, di jero tabung keretas, bentuk PE ditutupan, di luar kanton kertas kraft.
2, Jumlah minimum order: 500méter unggal warna
3, Palabuhan Pangiriman: Pelabuhan Xiamen, Propinsi Fujian.
4, Pasokan kuantitas Film TPU Panas Ngalembereh: sakitar 10.000méter pikeun per dinten.
5, waktos pangiriman: ngeunaan 10 dinten kanggo wadah pinuh
6, Syarat Pamayaran: T / T, L / C atanapi D / P sayogi

1

2. Ngeunaan TPU Pilem Lebur Panas
Pilem suhu TPU Tinggi sareng Lemah nuju nerapkeun prosés gabungan pikeun ngagabungkeun pilem TPU suhu luhur sareng suhu rendah TPU pilem témpél panas lebur babarengan. Sisi suhu luhur dianggo salaku currier, anu tiasa dilapis ku warna PU sareng pola sanésna dina permukaan, sareng sisi suhu handap dianggo pikeun laminasi / jas nganggo bahan perekat ngalembereh panas anu tiasa ngahontal seamless / no-sewing meungkeut lawon sapatu sareng ngajantenkeun lawon langkung lemes sareng raoseun. Sareng aya seueur warna sareng pola anu sayogi sareng sababaraha warna sanés, sebutan, atanapi pola sapertos Épéktip anu épéktip, Glow-in-dark effective, Hologram, Glitter sareng Warna-robih tiasa disaluyukeun. 

2

3.Fitur
- Kacida elastis, tahan maké,
- Anti konéng, cuaca-buktina, tahan minyak, tahan asam, tahan perang,
- Anti jamur, antibiosis, anti statis, didaur sareng degradable
- Aman sareng awét bahkan di lingkungan anu parah
- Lingkungan ramah
- Katahanan hidrolisis anu saé sareng hawa gancang.
- Henteu kapangaruhan ku minyak, klorin, kesang, kosmétik sareng cai laut
- Permukaan lemes nguntungkeun pikeun percetakan layar
- Teu éléh élastisitas di lingkungan anu tiis atanapi panas
- ujung lemes dibuleudkeun ngajaga kulit anjeun tina teu iritasi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami