Pilem leleh panas TPU kanggo sapatu luhur

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Produk

Kandel: biasa 0.15-0.50mm tiasa disayogikeun
Kaayaan beungkeutan: 0.4 ~ 0.6 Mpa, 110-130 ℃
Titik lebur: Film Suhu Tinggi sakitar 150 ° C Pilem Suhu Rendah
Palayanan: staf sareng tim terkuat salami 24 jam
Warna: warna naon waé anu saé, atanapi numutkeun pamundut pelanggan

Detil

1. Kauntungannana
1.Miboga kinerja fastness anu saé tibatan lem anu sanés anu tiasa seueur dianggo pikeun laminasi seueur bahan;
2.Reusable. Pilem TPU anu dianggo pikeun kahiji kalina tiasa dipanaskeun sareng dipintal pikeun panggunaan kadua kalina ku pemanasan sareng lebur deui.

2.Pakét sareng pengiriman Detil
1, 50M atanapi 50Y atanapi 100M per gulung. Salaku pamundut konsumén urang.
2, MOQ: 500meters
3, Palabuhan: Pelabuhan Xiamen, Propinsi Fujian.
4, Kamampuh pasokan: langkung ti10,000meters per dinten.
5, waktos pangiriman: dina 7 dugi ka 10 dinten kanggo kontainer lawon lengkep sareng EVA
6, Syarat Pamayaran: T / T, L / C atanapi D / P. pamayaran sanésna ogé sayogi, mangga ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.

1

3. jasa kami
1. Sampel gratis sayogi dina pamundut anjeun. numutkeun panilitian anjeun.
2. Kami merhatoskeun unggal detil alit tina bahan baku dugi ka bédana kontrol warna, dugi pangiriman sareng saatos jasa penjualan.
3. 100% pabrikan, pemasok profesional pikeun Asesoris tirai.

2

4. Ngeunaan inpormasi parusahaan urang
1. harga kalapa: Kami kontronal biaya maerial urang salaku urang mésér jumlahna ageung, Kami masihan anjeun harga anu saé sakumaha urang ngarepkeun waktos lami kerjasama sareng anjeun, Jujur, grossprofit kami ngan 5% kana 8%
2. pabrik kami gaduh panilitian sareng pamekaran, tim produksi sareng tim pamasaran.
3. Perusahaan Kami saluyu sareng konsép "bahan WODE, jaminan kualitas", sareng dumasar kana "jaminan kualitas, harga anu wajar, pangiriman anu gancang, jasa anu saé" pikeun prinsip kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami