dewan insole nonwoven

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Produk

Bahan: poliéster serat anu alus sareng lem
MOQ: 1000 lembar
Kualitas: TA, A, B, C, D atanapi dumasar kana sampel konsumén
Logo: urang tiasa nyetak logo dina papan
Warna: krem, konéng, pink sareng warna naon waé anu saé

Detil

1. Fungsi
Tahan tahan abrasi sareng kakuatan tinggi kaén anu henteu dianyam, ngandung résin polistirén ningkat ku pangleyur anu kuat sareng kuat adhesi ..

2. Aplikasi
Manly dipaké pikeun industri sapatu dampal suku ngawangun pikeun sababaraha sapatu sapertos sapatu kulit, alas kaki olahraga, sapatu luang sareng sendal.

3. Rincian bungkusan 

Ku lambaran atanapi ku gulung, 25 lambar per polybag, atanapi 50 méter per polybag. Nyetél kana pamundut konsumén.  

1

5. jasa kami

urang tiasa ngarobih produk numutkeun syarat konsumén .ODM sareng OEM ogé wilujeng sumping

1

6. Ngeunaan urang inpormasi
1. Ayeuna, produk kami ditampi ku seueur pelanggan, sareng populér di seueur nagara sareng daérah sapertos daratan Cina, Amérika Kidul, Jepang, India, Pakistan, Italia, Asia Tenggara sareng sababaraha nagara Éropa, sareng dipuji pisan ku kami konsumén.
2. Pabrik kami salaku pabrik papan insole ageung di cina ngagaduhan garis ogé tutuwuhan latén pikeun pakaitna.
3. Pabrik kami parantos kéngingkeun sertipikat ISO9001, sertipikat ISO14000.

2

FAQ

1. Kumaha carana mastikeun kualitas kargo?
A: Kami bakal nyayogikeun conto sateuacan dikirim. Aranjeunna tiasa ngagambarkeun kualitas kargo.

2. Dupi anjeun nampi pesenan ageung?
A: Leres, Kami nampi urutan alit pikeun kualitas uji.

3. Kumaha mesen dewan insulén selulosa anjeun?
A: Punten kirimkeun kami urutan pameseran ku Email atanapi Fax, atanapi nyungkeun kami kirimkeun invoice proforma. Urang kedah terang inpormasi ieu pikeun urutan anjeun.

1) Inpormasi Produk-Kuantitas, Spésifikasi (lambaran atanapi ukuranana ngagugulung, ketebalan sareng syarat Pakét dll.

2) Waktu pangiriman diperyogikeun.

3) Inpormasi pengiriman-nami Perusahaan, alamat Jalan, Nomer telepon sareng fax, port laut Tujuan.

4) Rincian kontak Forwarder upami anjeun ngagaduhan di Cina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami