dewan insole kertas

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Produk

Ukuran: Biasana 1.00mx 1.50m atanapi numutkeun pamundut pelanggan
Kualitas: 555,001,517,608, rupa-rupa kualitas pikeun pilihan
Jenis: insole
Beurat: Gumantung kana kualitas sareng ukuranana, pls kontak sareng kami detilna
Mérek: Moontex, Eurotex
Paking: 25 lambar per kantong

Detil

1.
Teu aya deformasi anu bakal kajantenan kusabab jinis termal atanapi operasi suhu luhur sanésna, cocog pikeun industri pembuatan sapatu otomatis otomatis gancang.

1

2.
Manly dipaké pikeun Case sareng kantong industri pinding pikeun koper sareng koper.

3.
Dipak dina bentuk gulung, ukuran gulung biasana 36 "x50m atanapi 36" x100m sareng diaméterna sakitar 27cm. Kantong plastik jelas PE anu kentel dianggo pikeun ngepak gulung. Kantong anyaman sayogi upami diperyogikeun.

2

4.
1. Kualitas luhur kalayan harga anu wajar.
2. Urang perhatoskeun unggal detil alit tina bahan baku dugi ka bédana kontrol warna, dugi pangiriman sareng saatos jasa penjualan.
3. Cingcin silencer anu diwangun, tiasa ngirangan noise nalika narik hordéng, hordéng langkung lancar.

5.
1.We mangrupakeun pabrik anu nempatkeun sagala usaha pikeun panilitian, produksi, penjualan sareng jasa pikeun palanggan kami.
2. Kami parantos ngalengkepan sistem pelacakan saatos-penjualan kanggo kéngingkeun tanggapan ti panggunaan pelanggan.
3. Langsung suplai sareng harga pabrik tangan munggaran sareng jaminan kualitas anu saé pikeun palanggan.
4. Bahan material sapatu utama kami nyaéta Éropa, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Asia Tenggara sareng daérah sanés.

3

FAQ

1. Kumaha kuring terang langkung seueur inpormasi pikeun produk anjeun?
A: Aya seueur cara: jaga perhatian kana halaman wéb kami, ogé kami tiasa ngirim brosur produk versi Inggris kami ka anjeun. Sareng seueur deui kami bakal nyandak bagian dina Canton Fair atanapi pameran asing anu sanés. Janten anjeun ogé tiasa nganjang ka stan kami. Hatur nuhun. Kanggo patarosan langkung seueur, punten tinggaleun pesen dina Halaman Wéb kami atanapi ngahubungi kami langsung!

2.Q: Kumaha cara mesen sareng anjeun?
A5: Salah sahiji cara nyaéta anjeun tiasa ngirimkeun kami detail pesanan pameseran ku Email atanapi Fax, maka kami tiasa ngadamel faktur proforma pikeun anjeun, maka anjeun mayar setoran ka kami, maka kami ngatur produk pikeun anjeun. Cara séjén nyaéta anjeun tiasa mesen sacara online langsung, anu tiasa masihan jaminan asuransi anjeun ka anjeun, éta langkung seueur kaamanan, sabab aya pihak katilu masihan jaminan anjeun pikeun mastikeun anjeun tiasa kéngingkeun produk pamundut anjeun.

3. Dupi urang ngagaduhan Logo atanapi nami perusahaan pikeun dicitak dina produk atanapi bungkus anjeun?
A: Pasti. Logo Anjeun tiasa ditumpukeun dina produk anjeun ku Hot Stamping, Percetakan, Embossing, UV Coating, Silk-Screen Percetakan atanapi Sticker.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami