Dewan insole Nonwoven kalayan eva

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Produk

1. Papan insole henteu genep sareng Eva utamina dianggo pikeun sapatu insole Nyieun.
Pamakéan : Sapatu Insole
Kandel: Déwan insole serat: 0.9MM ~ 3.0MM
                   Eva: 1.0MM ~ 4.0MM 
Ukuranna: Ku lambaran 0.914M x 1.37M sareng 1.00M x 1.50M
Warna : Eva warna naon waé ok!
Gule : Super gule atanapi latex bodas.
Bahan-bahanna: Papan insole serat didamel tina serat anu saé, bodas sareng tanpa éléh.
Inpo Produk langkung lengkep :
    ukuran kandel ngamuat 20ft          
   1.0MM + 1.5MM 1.0MX 1.5M 6400 Lambaran
   1.5MM + 2.0MM 1.0MX 1.5M 4550 Lambaran
   2.0MM + 2.0MM 1.0MX 1.5M 4000 Lambaran
Palabuhan kiriman: Xiamen, Cina

Detil

1. Ngalacak detals
1. Ku lambaran, 25 lambar per hiji polybag sareng luar nganggo kantong plastik anu kuat.
2.bisa dibungkus ku palét kai. 
3, MOQ: 500SHEETS
4, waktos pangiriman: dina 7 dugi ka 15 dinten kanggo kontainer lengkep
5, Syarat Pamayaran: T / T, L / C atanapi D / P. pamayaran sanésna ogé sayogi, mangga ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.
6, Palabuhan Pangiriman: Pelabuhan Xiamen, Fujian

alg

2. Fungsi
1. tahan lama, tetep dina bentuk, tetep teu bau.
2. Saé pikeun kaséhatan hiji, Bantosan pikeun sirkulasi getih salah sahiji.
3. Kantos, ventilasi anu saé, ramah lingkungan, higienis. (henteu aya deformasi pikeun temprature tinggi)
4. tahan inféksi, Tetep garing (moistureproof), noda kesang suku dispersal pikeun ningkatkeun kanyamanan suku.

3. jasa percetakan Logo
1. Sampel gratis sayogi dina pamundut anjeun. numutkeun panilitian anjeun.
2. Upami anjeun ngagaduhan sampel nyalira, kami tiasa nyalin éta saatos dipariksa kualitas sampel anjeun.
barang, kami bakal ngirim loading gambar pikeun dipariksa konsumén.
3.We tiasa nyetak logo dina papan, urang gaduh logo kami “EUROTEX333”.

alg

5. Kauntungan Pabrik kami:
1.We salawasna taat kana kualitas stabil, harga lumrah, pangiriman tepat waktu pikeun ngembangkeun perusahaan. Kami ketat pikeun kualitas sareng parantos lulus sértipikasi sistem mutu ISO9001. 
2.We bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyugemakeun kabutuhan konsumén, parantos didirikeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng ramah sareng palanggan domestik sareng asing salami mangtaun-taun.
3. Perusahaan Kami saluyu sareng konsép "bahan WODE, jaminan kualitas", sareng dumasar kana "jaminan kualitas, harga anu wajar, pangiriman anu gancang, jasa anu saé" pikeun prinsip kami.

FAQ

1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami pabrik sareng pabrik aslina dina lapangan anu dirasa.

2. Naon waktos sampel anjeun?
A: Biasana, 3-5 dinten damel.

3.Kumaha cara anjeun ngirim?
A: Pangiriman ku express, ku hawa & ku laut, éta gumantung kana paménta anjeun.

4. Naha anjeun nampi mesen OEM atanapi ODM?
A: Kami nampi OEM sareng ODM kalayan logo pelanggan sareng desain bungkus.  

5. Naha produk anjeun tina bahan lingkungan?
Sadaya produk kami ramah lingkungan.

6. Urang ngan peryogi jumlah sakedik, anjeun tiasa nampi éta?
A: Leres, kami nampi mesen alit kanggo uji coba.

7: Naha anjeun ngeusi batre sampel?
A: Sampel dina saham tiasa ditawarkeun gratis sareng dikintunkeun dina 1 dinten sareng muatan kurir bakal dibayar ku palanggan.
Sagala sarat khusus pikeun ngadamel sampel, pembeli kedah mayar muatan conto anu saluyu. 
Nanging, muatan sampel bakal dibalikeun ka nasabah saatos pesenan resmi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami