Déwan insole antistatik

Pedaran pondok:


  • Kandel: 1.25MM, 1.50MM, 1.75MM, 2.00MM, 2.50MM, 3.00MM
  • MOQ: 1000 lambar
  • Palabuhan kiriman: xiamen
  • Syarat pamayaran: Deposit 30% sateuacan produksi masal, kasaimbangan 70% kedah dibayar turun ngalawan salinan BL
  • Kamampuhan Suplai: 20000 Lambaran per dinten
  • Waktos pangiriman: 7-15 Poé Saatos Pesenan Dikonfirmasi
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Produk

    1. Kandel: 1.25MM, 1.50MM, 1.75MM, 2.00MM, 2.50MM, 3.00MM
    MOQ: 1000 lambar
    Palabuhan kiriman: xiamen
    Istilah pamayaran: deposit 30% sateuacan produksi masal, kasaimbangan 70% kedah dibayar turun ngalawan salinan BL
    Kamampuhan Suplai: 20000 Lambaran Per dinten
    Waktos Pangiriman: 7-15 Dinten Saatos Pesenan Dikonfirmasi

    Detil

    1. Fungsi 

    Alus dina kateguhan, defleksi sareng kalenturan, pegatna alus sareng tahan peeling.

    2. Aplikasi 

    Manly digunakeun pikeun panineungan sapatu kaamanan sareng dewan koper sareng koper.

    3. Rincian bungkusan 

    25 lembar dibungkus dina kantong atanapi didesain atanapi ku palét kai dibungkus

    face

    4. jasa kami
    1.) 24-jam jasa panilitian. 
    2.) Buletin kalayan apdet produk. 
    3.) Ngajagi privasi sareng kauntungan pelanggan. 
    4.) Solusi ekslusif sareng unik tiasa disayogikeun ka klien kami ku insinyur terlatih sareng ahli anu ahli. 
    5.) Produk ngarobih: OEM & ODM, Urang nampi konsumén 
    desain sareng logo. 
    6.) Kualitas dijamin sareng pangiriman dina waktosna.

    5. Ngeunaan urang inpormasi
    1. Langsung suplai sareng harga pabrik tangan munggaran sareng jaminan kualitas anu saé pikeun palanggan.
    2. Kami parantos kéngingkeun sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001
     Sadaya produk kami ara ramah lingkungan sareng dugi ka ngahontal.
    3. Kuantitas ageung sareng hubungan bisnis anu lami tiasa gaduh diskon anu dipikaresep

    FAQ

    1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
    A: Kami pabrik sareng pabrik aslina dina lapangan anu dirasa.

    2. Naon waktos sampel anjeun?
    A: Biasana, 3-5 dinten damel.

    3.Kumaha cara anjeun ngirim?
    A: Pangiriman ku express, ku hawa & ku laut, éta gumantung kana paménta anjeun.

    4. Naha anjeun nampi mesen OEM atanapi ODM?
    A: Kami nampi OEM sareng ODM kalayan logo pelanggan sareng desain bungkus.  

    5. Naha produk anjeun tina bahan lingkungan?
    Sadaya produk kami ramah lingkungan.

    6. Urang ngan peryogi jumlah sakedik, anjeun tiasa nampi éta?
    A: Leres, kami nampi mesen alit kanggo uji coba.

    7: Naha anjeun ngeusi batre sampel?
    A: Sampel dina saham tiasa ditawarkeun gratis sareng dikintunkeun dina 1 dinten sareng muatan kurir bakal dibayar ku palanggan.
    Sagala sarat khusus pikeun ngadamel sampel, pembeli kedah mayar muatan conto anu saluyu. 
    Nanging, muatan sampel bakal dibalikeun ka nasabah saatos pesenan resmi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk