Papan insole keretas sareng eva

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Produk

Bahan: Kertas didaur, lem, lambar eva
Warna papan insole kertas: pink, pink poék, bodas
Warna EVA: bodas, hideung, koneng, WARNA OEM.
Kandel: 1.0mm-2.0mm biasana 1.25mm, 1.5mm, 1.75mm, 2.0mm,
Ukuranna: 36 '' * 54 '', 40 "* 60", 1m * 1.5m.
Merek: eurotex, wodetex
Lem Kuat (Anu Pangsaéna), Lem Biasa (Langkung Saé), atanapi Lem Cai. Sapertos konsumén sapertos.
MOQ: 1000 lembar
Ngepak: ku lambaran, 20 lembar per kantong

Detil

1. Fungsi
1. kaku alus, résistansi cai, tilepan sareng stabilitas.
2. Perlindungan lingkungan, tahan bau, napas, henteu ngandung formaldehida, logam beurat sareng zat bahaya lainnya.
3. Uap-buktina, tahan cai, kanyamanan nyerep.

wwww

2. Aplikasi
Dipaké pikeun insole, sapatu rineh sareng kasus atanapi tiasa dianggo pikeun ngaput insole kalayan konstruksi anu lami, khususna pikeun sapatu anu raoseun sapertos sapatu gym sareng sapatu pajakan.

3. Rincian Pangiriman
1, Biasana éta 20Sheets per polybag awét. (Sakumaha kabutuhan konsumén)
2, tiasa dibungkus ku palét kai.
3, waktos pangiriman: Dina 7 ~ 10 dinten kanggo peti lengkep

wwww

5. jasa kami
1. Sampel gratis sayogi dina pamundut anjeun. numutkeun panilitian anjeun.
2. Kami merhatoskeun unggal detil alit tina bahan baku dugi ka bédana kontrol warna, dugi pangiriman sareng saatos jasa penjualan.
3. 100% pabrikan, pemasok profesional pikeun Asesoris tirai.

6. Ngeunaan urang inpormasi
1. Kami parantos sacara propésional nyayogikeun sareng ngekspor pikeun seueur palanggan ti sakumna dunya salami 15 taun.
2. Kami parantos ngalengkepan sistem pelacakan saatos-penjualan kanggo kéngingkeun tanggapan ti panggunaan pelanggan.
3. Langsung suplai sareng harga pabrik tangan munggaran sareng jaminan kualitas anu saé pikeun palanggan.

wwww

FAQ

1. Naha anjeun ahli dina aksésori tirai?
A: Abosoluturi, kami mangrupikeun kalungguhan supplier bahan sapatu. Produk utama kami nyaéta papan kertas insole, papan non-anyaman, papan shank lambar kimia, lebur panas sareng papan serat.

2. Dupi urang nganjang ka pabrik anjeun?
A: Leres, wilujeng sumping. Kami gaduh ruang acara profesional pikeun nunjukkeun sadaya produk kami. Kami yakin anjeun bakal resep. Sareng mendakan produk anu anjeun resep.

3. Kumaha kuring terang langkung seueur inpormasi pikeun produk anjeun?
A: Aya seueur cara: jaga perhatian kana halaman wéb kami, ogé kami tiasa ngirim brosur produk versi Inggris kami ka anjeun. Sareng seueur deui kami bakal nyandak bagian dina Canton Fair atanapi pameran asing anu sanés. Janten anjeun ogé tiasa nganjang ka stan kami. Hatur nuhun. Kanggo patarosan langkung seueur, punten tinggaleun pesen dina Halaman Wéb kami atanapi ngahubungi kami langsung!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami