Papan bahan shank pabrik pikeun papan shank paper insole board shank board

Pedaran pondok:

Detil Gancang Tempat Asalna: Fujian, ketebalan Cina : Tina 1.00mm ~ 2.50mm kanggo papan shank Bahan: Pulp kertas anu saé, lem Warna: Warna Utama anu Gray, Beureum sareng Oranyeu MOQ: 500 lambar per kandelna pikeun papan shank Fitur: Hébat Hébat , Daya tahan lentur fléksibel sareng saé Pamakéan: Pakét Insole Sapatu


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Barang: Bahan pinding sapatu Produsén ti Déwan Shank
Kandel: 0.60mm, 0.80mm, 1.00mm, 1.20mm pikeun Déwan Shank
Ukuran: Ku lambaran atanapi ku gulung, upami ku lambaran ukuran 36 ″ X 60 ″, 40 ″ X 60 ″ sareng 1.00mx 1.50m atanapi numutkeun pamundut pelanggan, upami ku ukuran gulung
1,00m lébar atanapi nurutkeun pamundut konsumén urang.
Warna: warni pikeun Shank Board
Bahan: Lawon poliéster anu saé, lem, lebur panas
MOQ: 500 lambar pikeun Shank Board
Kualitas: Suhu Lemah sareng kualitas Suhu Tinggi, jinis-jinis kualitas pikeun pilihan
Suhu Lebur: Sakitar 80 ° ~ 180 °, dumasar kana kualitasna
Fungsi:
1. tahan lama, Henteu gampang dirobih, tetep teu bau.
2. Saé kanggo kaséhatan hiji, Bantosan pikeun siklus getih hiji.
3.Kanggo-tahan, ventilasi hawa anu saé, ramah lingkungan, Kabersihan.
Aplikasi: Utamana dianggo pikeun toe puff sapatu sareng konter punggung, koper, tas, Puncak cap sareng sajabina

Perkenalan Perusahaan

1.We gaduh peralatan produksi anu maju, saluran suplai anu kuat sareng kapasitas kuat anu seueur pikeun kapentingan anu hadé pikeun konsumén kami.
2. Kami parantos sacara profesional nyayogikeun sareng ngekspor pikeun seueur palanggan ti sakumna dunya salami langkung ti 15 taun.
3.We mangrupakeun pabrik anu nempatkeun sagala usaha pikeun panilitian, produksi, penjualan sareng jasa pikeun konsumén urang.
4. Perusahaan Kami saluyu sareng konsép "bahan WODE, jaminan kualitas", sareng dumasar kana "jaminan kualitas, wajar
harga, pangiriman gancang, jasa anu saé "pikeun prinsip kami.
5.We bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyugemakeun kabutuhan konsumén, parantos didirikeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng ramah sareng urang
konsumén domestik sareng asing salami mangtaun-taun.
Pakét & Pangiriman
Packing Polybag: 1. Ku lambaran atanapi ku gulung, 25 lambar per hiji polybag sareng di luar nganggo kantong plastik anu kuat. 2.bisa dibungkus ku palét kai.
Palabuhan: Xiamen
Waktos pangiriman: dina waktos 7 dugi ka 15 dinten kanggo kontén lengkep
Syarat pamayaran: T / T, L / C atanapi D / P. pamayaran sanésna ogé sayogi, mangga ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.

FAQ

1. saha urang?
Kami dumasarkeun di Fujian, Cina, mimitian ti 2011, jual ka Mid East (20.00%), Asia Tenggara (15.00%), Domestik
Pasar (15,00%), Afrika (15,00%), Amérika Kidul (10,00%), Asia Wétan (5,00%), Amérika Kalér (5,00%), Asia Kidul (5,00%), Wétan
Éropa (2,00%), Éropa Kalér (2,00%), Amérika Tengah (2,00%), Oceania (2,00%), Éropa Kidul (1,00%), Éropa Kulon (1,00%). Nyaéta
total sakitar 11-50 urang di kantor kami.

2. kumaha urang ngajamin kualitas?
Salawasna sampel sateuacan produksi sateuacan produksi masal;
Salawasna pamariksaan pamungkas sateuacan kiriman;

3. Naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
Lambaran Bahan Kimia Nonwoven, Papan Insole Nonwoven, Lambaran Pelebur Panas, Sapatu Bahan Fos Komposit, Nonwoven Jarum-Pucuk

4. naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier anu sanés?
Kami Gaduh Peralatan Produksi Canggih, Saluran Suplai Kuat sareng Kapasitas Panyimpenan Seueur Pikeun Ngajagi kapentingan Pangsaéna Kami
Palanggan. Bahan WoRui, Jaminan Kualitas Tulus ngabagéakeun palanggan pikeun nganjang sareng ngawangun bisnis sareng kami.

5. jasa naon anu tiasa urang nyayogikeun?
Sarat Pangiriman anu Ditampi: FOB, CFR, CIF ;
Mata Artos Pamayaran Anu Ditampa: USD;
Jenis Pembayaran Ditarima: T / T, L / C, D / PD / A, Western Union;
Diomongkeun Bahasa: Inggris, Cina


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami