2020 lawon poliéster 100% kualitas luhur sareng bolu

Pedaran pondok:

Detil Gancang Tempat Asalna: Fujian, Cina Ngaran Merk: wodetex Modél Jumlah: wodetex-lawon sareng bolu Bahan: 100% Polyester MOQ: 500sheet Service: OEM ODM Technics: Nonwoven Style: Plain Feature: waterproof Usage: Home Textile, Interlining, Shoes ngetik: Bagian Sésa & Asesoris Sampel: Freigh


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk
Barang : Sapatu bahan pinding Pabrik lawon sareng bolu
Kandel: 0.60mm, 0.80mm, 1.00mm, 1.20mm pikeun lawon kalayan bolu
Ukuran : Ku lambaran atanapi ku gulung, upami ku ukuran lambar 36 ″ X 60 ″, 40 ″ X 60 ″ sareng 1.00mx 1.50m atanapi numutkeun pamundut pelanggan, upami ku ukuran gulung
1,00m lébar atanapi nurutkeun pamundut konsumén urang.
Warna: warna-warni pikeun lawon kalayan bolu
Bahan: bolu lawon poliéster anu saé
MOQ: 500 lambar kanggo lawon nganggo bolu
Kualitas: Suhu Lemah sareng kualitas Suhu Tinggi, jinis-jinis kualitas pikeun pilihan
Suhu Lebur: Sakitar 80 ° ~ 180 °, dumasar kana kualitasna
Fungsi :
1. tahan lama, Henteu gampang dirobih, tetep teu bau.
2. Saé kanggo kaséhatan hiji, Bantosan pikeun siklus getih hiji.
3.Kanggo-tahan, ventilasi hawa anu saé, ramah lingkungan, Kabersihan.
Aplikasi: Utamana dianggo pikeun toe puff sapatu sareng konter punggung, koper, tas, Puncak cap sareng sajabina
Perkenalan Perusahaan
1.We gaduh peralatan produksi anu maju, saluran suplai anu kuat sareng kapasitas kuat anu seueur pikeun kapentingan anu hadé pikeun konsumén kami.
2. Kami parantos sacara profesional nyayogikeun sareng ngekspor pikeun seueur palanggan ti sakumna dunya salami langkung ti 15 taun.
3.We mangrupakeun pabrik anu nempatkeun sagala usaha pikeun panilitian, produksi, penjualan sareng jasa pikeun konsumén urang.
4. Perusahaan Kami saluyu sareng konsép "bahan WODE, jaminan kualitas", sareng dumasar kana "jaminan kualitas, wajar
harga, pangiriman gancang, jasa anu saé "pikeun prinsip kami.
5.We bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyugemakeun kabutuhan konsumén, parantos didirikeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng ramah sareng urang
konsumén domestik sareng asing salami mangtaun-taun.
Pakét & Pangiriman
Packing Polybag: 1. Ku lambaran atanapi ku gulung, 25 lambar per hiji polybag sareng luar nganggo kantong plastik anu kuat.
2.bisa dibungkus ku palét kai.
Palabuhan : Xiamen
Waktos pangiriman: dina waktos 7 dugi ka 15 dinten kanggo kontén lengkep
Syarat pamayaran: T / T, L / C atanapi D / P.pamayaran anu sanésna ogé disayogikeun, pls ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.

FAQ
1. saha urang?
Kami dumasarkeun di Fujian, Cina, mimitian ti 2011, jual ka Mid East (20.00%), Asia Tenggara (15.00%), Domestik
Pasar (15,00%), Afrika (15,00%), Amérika Kidul (10,00%), Asia Wétan (5,00%), Amérika Kalér (5,00%), Asia Kidul (5,00%), Wétan
Éropa (2,00%), Éropa Kalér (2,00%), Amérika Tengah (2,00%), Oceania (2,00%), Éropa Kidul (1,00%), Éropa Kulon (1,00%). Nyaéta
total sakitar 11-50 urang di kantor kami.

2. kumaha urang ngajamin kualitas?
Salawasna sampel sateuacan produksi sateuacan produksi masal;
Salawasna pamariksaan pamungkas sateuacan kiriman;

3. Naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
Lambaran Bahan Kimia Nonwoven, Papan Insole Nonwoven, Lambaran Pelebur Panas, Sapatu Bahan Fos Komposit, Nonwoven Jarum-Pucuk

4. naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier anu sanés?
Kami Gaduh Peralatan Produksi Canggih, Saluran Suplai Kuat sareng Kapasitas Panyimpenan Seueur Pikeun Ngajagi kapentingan Pangsaéna Kami
Palanggan. Bahan WoRui, Jaminan Kualitas Tulus ngabagéakeun palanggan pikeun nganjang sareng ngawangun bisnis sareng kami.

5. jasa naon anu tiasa urang nyayogikeun?
Sarat Pangiriman anu Ditampi: FOB, CFR, CIF ;
Mata Artos Pamayaran Anu Ditampa: USD;
Jenis Pembayaran Ditarima: T / T, L / C, D / PD / A, Western Union;
Diomongkeun Bahasa: Inggris, Cina


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami