Pabrikan Nonwoven Lambaran Kimia pikeun Sapatu toe Puff sareng Counter Lambaran

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Produk

Kandel: 1.50mm ~ 4.00mm sayogi
Ukuran: 1.00mx 1.50m, 36 "x 54" atanapi adat
Beurat: Numutkeun kualitasna
Bahan: serat poliéster anu saé
Lem dilapis: saé, tengah sareng normal
MOQ: 1000 lambar
Kualitas: kualitas kelas 5, TA, A, B, C, D.

Detil

1. fungsi: gaduh lem résin anu kuat, ogé ngariung

1 (1)

2. Rincian bungkusan

Dipak ku gulung, 50m unggal gulung sareng nganggo bungkus pilem plastik, kalayan tandana jelas.

1 (2)

3. Urang tiasa nyetak logo dina papan, ieu logo perusahaan kami: WODE, EUROTEX333.

1 (3)

4. Pasar
Produk dijual kalayan saé di penjuru nagara sareng diékspor ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Kidul sareng nagara-nagara sanés.

5. Salami mangtaun-taun urang ngajagaan jasa, téknologi, pamekaran, ningkatkeun kualitas produk salaku tujuanana, sareng dina bisnis nekenkeun pangertian timah tina tim, sadaya staf pikeun "integritas, pragmatik, kualitas, inovasi" kanggo tujuan perusahaan ku seuseueurna konsumén cinta, bakal mekar. Kami daék kerjasama sacara tulus sareng konsumén di bumi sareng di mancanagara, saling nguntungkeun, nyiptakeun cemerlang.

FAQ

1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A: Kami pabrik khusus dina dewan insole langkung ti 15 taun

Kami tiasa nyayogikeun ukuran standar sareng jasa solusi bungkusan ukuran khusus sareng khusus, ti produksi dugi ka pangiriman.

2. Kumaha cara kuring kéngingkeun conto na?

A: Upami anjeun peryogi sampel, urang tiasa nyayogikeun sakumaha pamundut anjeun. Sampelna gratis, tapi anjeun kedah mayar kurir internasional sapertos DHL, FEDEX atanapi TNT.

3. Sakumaha angkutan barang angkutan barang?

A: angkutan barang gumantung kana total beurat sareng ukuran bungkus sareng daérah anjeun.

4. Sabaraha lami kuring tiasa ngarepkeun sampel?

A: Sampel bakal siap dikintunkeun dina 3 dinten. Sampelna bakal dikirim ngalangkungan express sareng sumping dina 3-7 dinten. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami