jahitan kabeungkeut lawon nonwoven

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Produk

1. Bahan baku: 100% Poliéster
Warna: Kelir naon waé, tiasa dilakukeun sakumaha sarat konsumén
Beurat: 65gsm-300gsm
Prosés Produksi: Ikatan stitch
Jarum: 14 jarum, 18 jarum, 22 jarum
Lebar: 2.8m / 3m / 3.3m (tiasa dipisahkeun)
Kandel: 0.3—2.2MM
Warna: hideung, bodas, kulawu, krem ​​...
Tekstur: Lemes, Kaku
Perawatan khusus: Pewarna, Dicitak, laminasi, tahan Seuneu, palapis
Logo: tiasa ngalakukeun sakumaha sarat konsumén
MOQ: 500kg per warna, sareng 1000kg per ukuran

1

2. Kauntungan:
Stitchbond nonwoven, atanapi stitchbond softback, utamina diwangun ku komposisi serat poliéster, dibandingkeun sareng jut tradisional sareng Action-bac, ngagaduhan ciri sapertos kieu:
Bukti kapang sareng hama ngalawan, Lem merata langkung merata, panyalindungan étip anu épéktip, gampang diolah, raoseun tangan, Non VOC sareng logam beurat, Stabilitas anu hadé ngalawan suhu oven, Ngirangan kaduruk, Nganggo serat daur ulang, Teu aya musiman, Hayu karpét langkung lemes .

3. Dianggo:
Non-anyaman mangrupikeun produk anu ramah lingkungan anu langsung ngagunakeun chip polimér, serat pondok atanapi filamén pikeun ngabentuk produk serat énggal kalayan struktur anu lemes, permeabel sareng planar ngalangkungan sababaraha cara ngawangun wéb sareng téhnik konsolidasi.
Utamana dipaké pikeun balanja, bungkus, pariwara, éléktronika, pakean, hiasan sareng produk sanés.
Ukuran sareng gsm ngarobih sesuai sareng sarat anjeun
• Médis (nonwoven 10-30gsm): cap, topéng, gaun, masker wajah, sampéan, sprei, bantal
• Pertanian (nonwoven 18-60gsm): Tatanén pertanian, tutup témbok, kontrol gulma
• Packaing (nonwoven 30-80gsm): Kantong balanja, kantong saku, kantong kado, jok sofa
• Tekstil Bumi (nonwoven 60-100gsm): Jok sofa, parabotan bumi, lapisan tas, lapisan kulit sapatu
• Industrial (nonwoven 80-120gsm): Jandéla buta, tutup mobil

4. Aplikasi:
1) Gulungan waterproof hateup - perlindungan lingkungan, perméabilitas hawa, résistansi cimata, ukuran lengkep sareng spésifikasi
2) Kantong balanja
3) lawon Karpét dasar
4) Kaén tunggal bahan sapatu - napas, ramah lingkungan sareng tahan gesekan.
5) lawon basa Kulit - perlindungan lingkungan, perméabilitas hawa sareng résistansi gesekan.
6) Pad kasur - perlindungan lingkungan, résistansi gesekan.
Kagunaan sanésna: utamina dianggo pikeun ngalipet, ngepak kantong, ngepak kasur sareng kabutuhan sadinten-dinten sanésna, ogé ngawangun bahan komposit, témbok gulung témpél témbok atap, jst.

2

5. Ketat nuturkeun prosés produksi:

1) Pamariksaan bahan baku: Panjang, Kaendahan, Inténsitas, Perpanjangan, Panjang Minyak.
2) Tim téknis negeskeun kualitas bahan baku.

⇓ ngamimitian prodution

3) Panémbong Panémbong: Tempat anu henteu sampurna, Putus jahitan. Anggo obsérvasi visual sareng deteksi touch.
4) Pamariksaan lini produksi (Balikeun tilu kali): Beurat, Kandel, Lebar.

⇓ produksi lengkep

5) Deteksi Laboratorium: Beurat, Kandel, Lebar, CD Inténsitas sareng Elongasi, MD Inténsitas sareng Elongasi, Kakuatan burst, Jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami