jarum punch lawon nonwoven

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Produk

1. Kandel:Tina 0.60mm-5.00mm
Téhnik Nonwoven: Jarum-Punched
Anggo: Tatanén, Kantong, Mobil, Baju, Tekstil Bumi, Rumah Sakit, Kabersihan
Lebar: 0.914m ~ 3.60m anu sayogi, Tina 1.00m-3.60m
Beurat: 60gsm ~ 1000gsm, Tina 60gsm-1000sm
Fitur: Anti Bakteri, Anti Narik, Anti Statis, Ngambekan, Ramah Lingkungan
Sertifikasi: CE, FDA, Oeko-Tex Standar 100, Inok Pabrik ti Alibaba

2.Pakéan
(1) Médis sareng saniter non-anyaman lawon: baju bedah, baju pelindung, kaén disinféksi, masker, popok, tisu sipil, tisu, tisu rai anu baseuh, anduk sihir, gulungan lemes, produk kageulisan, serbet saniter, Bantalan perawatan sanitasi sareng pakai kaén kabersihan;
(2) Kain anu henteu dianyam pikeun hiasan bumi: stiker témbok, taplak meja, seprei, sprei, jst;
(3) Kain anu henteu dianyam pikeun papakéan: pelapis, pelapis perekat, domba, katun gaya, sababaraha lawon kulit kulit sintétik, jst;

3. Harta Kami:
1. Warna & Desain tiasa nyumponan kabutuhan anjeun naon waé
2. gelar luhur tina keseragaman boh dina warna & ketebalan
3. Tahan luhur
4. perméabilitas gas tinggi
5. Inténsitas luhur & kalenturan
6. Fastness warna luhur & henteu diudar
7. Phozy saé & toél ogé
8. Anti baktéri, moth-proof, anti korosi
9. ramah lingkungan & biodegradable, tiasa dianggo deui

1 (2)

4. Paking sareng pangiriman:
Packaing: Paket gulung nganggo kantong poli atanapi khusus.
Pengiriman: 15-20 dinten saatos kéngingkeun pembayaran setoran.

1 (1)

5. Ngeunaan urang inpormasi
1.We salawasna taat kana kualitas stabil, harga lumrah, pangiriman tepat waktu pikeun ngembangkeun perusahaan. Kami ketat pikeun kualitas sareng parantos lulus sértipikasi sistem mutu ISO9001.
2.We bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyugemakeun kabutuhan konsumén, parantos didirikeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng ramah sareng palanggan domestik sareng asing salami mangtaun-taun.
3. Perusahaan Kami saluyu sareng konsép "bahan WODE, jaminan kualitas", sareng dumasar kana "jaminan kualitas, harga anu wajar, pangiriman anu gancang, jasa anu saé" pikeun prinsip kami.

6. jasa kami
1) Kualitas anu saé sareng harga anu dipikaresep:
* pabrik urang gaduh 15taun pangalaman dina produksi.
* pabrik urang gaduh kerjasama sareng seueur pembeli.
* produk lawon nonwoven anu seueur dianggo, kaséhatan, henteu bahaya.
2) kawijakan rupa:
* sampel: sampel gratis sateuacan mesen ok upami eusi harga.
* harga: kuantitas ageung sareng hubungan bisnis anu lami tiasa gaduh diskon anu dipikaresep.
3) palayanan:
* 24 jam jasa panilitian.
* buletin kalayan apdet produk.
* produk ngarobih: kami nampi desain sareng logo palanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami