lawon poliéster bolong

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Produk

1. Bahan: 100% poliéster
Tipe lawon: lawon bolong
Gram: 30gsm
Lebar: 150cm
MOQ: 100 yard (warna stock); 1000 enya (warna khusus)
Techinics: nyulam lombang
Warna: Warna pantone
Pakét: 100 atanapi 200 buruan per gulung / sesuaikeun

2. Pamakéan: sapatu olahraga, korsi kantor, bantal mobil, tas nyeuseuh mesin, koper, simmons, tekstil bumi kasur sareng sajabina.

1 (3)

3. Détailkeun Tembongkeun:
1) perméabilitas hawa anu saé, tahan banting sareng nyayogikeun panyalindungan panyangga.
2) Permukaan bolong diwangun ku nyambungkeun kawat tunggal sareng permukaan botton kaén polos.
3) Réaktivitansi ramah lingkungan, langkung séhat sareng nyaman, warna anu gancang.
4) Produkna ditémbak ku fotografer propésional pokus kana kualitas.

1 (2)

4. Fitur:
1) Rarasaan panangan anu saé sareng klasik.
2) Dicelup sareng dyestuff ékologis.
3) Kualitas saé, dijait ku karl mayer warp knitting machine 28GG, 32GG.
4) Beurat sareng lébar tiasa dilakukeun numutkeun sarat klien.

1 (1)

5. Kauntungan:
1) Pangalaman 15 taun: Antarmuka administrasi Gantry 5'S parantos lengkep.
2) Jaminan kualitas: Admin nyayogikeun sababaraha pilihan pikeun gaya, partikel perenah.
3) Pelayanan 24 jam: Salient diwangun ku perenah responsif, anu hartosna sacara antomatis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami