Dina raraga ngabéréskeun kaayaan ékspor parah industri sapatu Cina di ……

Dina raraga méréskeun kaayaan ékspor parah industri sapatu Cina dina taun-taun ayeuna sareng ngajalajah kapercayaan kana persaingan, Xinlian Shoes Supply Chain Co., Ltd. sareng Shoedu Real Estate Development Co., Ltd. sasarengan nyiptakeun suplai sapatu terintegrasi online sareng offline ékosistem urus ranté—— Pusat Perdagangan Ranté Sapatu Cina (anu saterasna disebut "Pusat Perdagangan"). Proyék ieu dimaksudkeun pikeun ngahijikeun sumberdaya industri sapatu, ngamajukeun pisan transformasi sareng ningkatkeun rantay industri sapatu Cina, nyiptakeun ékosistem dagang anu museur kana ranté suplai sapatu, sareng ngagedekeun tempat anu subur pikeun perdagangan internasional.

Kacaritakeun yén Pusat Perdagangan Rantai Pasokan Shoe China ayana di sisi Walungan Feiyun di Wenzhou · Ruian, kota propinsi Rui'an Overseas Chinese Trade Town kalayan awalan "Qiao" di Propinsi Zhejiang, sareng tempatna di "palang emas" karéta api, kecepatan tinggi sareng jalan tol nasional. Fase kahiji ngagaduhan luas konstruksi sakitar 100.000 méter pasagi, ngaliput opat paviliun utama bahan sapatu, sapatu lalaki, sapatu awéwé, sareng sapatu barudak. Éta ogé ngagaduhan pusat paméran sapatu internasional internasional, pusat mérek, pusat panalungtikan sareng pamekaran téknologi, pusat transformasi prestasi, sareng alat-alat calakan Lima daérah khusus di pusat ngahijikeun pusat siaran langsung selebritis Internét, e-commerce kreasi balaréa, sareng fasilitas pendukung industri anu sanés, ogé fasilitas pendukung umum sapertos pusat tuangeun sareng ruang perjamuan anu ageung, pikeun nyiptakeun dasar pangaturan digital anu pinter pikeun sapatu.
Mimiti, Pusat Dagangan Ranté Sapatu Cina ngagabungkeun dua platform online anu dikembangkeun sacara mandiri ku Xinlian E-commerce, platform jasa komprehensif tina ranté suplai sapatu "Shoe Netcom" sareng platform pamasaran sareng ékspor internasional pikeun industri sapatu "Trade Shoe Port ”ngalangkungan dua platform Pemberdayaan pusat perdagangan, ngawangun modél bisnis anyar perdagangan Internét +, iklaskeun sadayana jaringan, sareng muka hulu sareng hilir ranté industri sapatu pikeun méréskeun asimetri inpormasi sumberdaya dina industri sapatu .

Kadua, Pusat Dagangan Ranté Sapatu Cina parantos ngawangun pasar dagang fisik offline 100.000 méter pasagi. Di lantai kaopat gedong utama pusat perdagangan, daérah paméran sapatu parantos ditangtoskeun, sareng pusat paméran sapatu global bakal diwangun ku nyayogikeun puluhan pameran pesenan unggal taun. , Ngabentuk ékosistem aglomerasi industri sapatu. Diantarana, perlu diémutan yén ku dukungan anu kuat ti Badan Pengembangan Industri PBB Pusat Ilmu Pengetahuan Global sareng Pusat Teknologi Shanghai sareng Pamaréntah Kotamadya Ruian, pusat perdagangan ogé bakal nyayogikeun dua acara global unggal taun, Global Light Industrial Commodities (Sapatu) Konperénsi pengadaan rantai pasokan Expo sareng réngking Cina (Ruian). Ngajak rutin pembeli global, ngahijikeun konsumén luar negeri, pembeli ageung, mérek terkenal sareng platform e-commerce, sareng sajabana, pikeun nyiptakeun jandela dok dagang pikeun perusahaan sapatu Cina sareng pembeli internasional.

Akhirna, Pusat Perdagangan Rantai Pasokan Cina nganggo opat yayasan salaku titik pangrojong pikeun pamutahiran industri sapatu.

Anu kahiji nyaéta produksi, pendidikan sareng basis riset dimana bakat dina industri sapatu ngempelkeun: pusat riset sareng pamekaran téknologi, pusat transformasi prestasi, pusat desain pola sapatu, pusat pembuatan pola sapatu, aliansi intelektual sapatu global, sareng sajabana. Élmu jeung Téhnologi R&D Center ngagabung sareng database sapatu pikeun ningkatkeun eusi téknologi produk ngalangkungan digitalisasi sapatu; Pusat Desain Sampel Sapatu ngondang 600 tim desainer sareng desainer sapatu ngaran internasional internasional pikeun ngawangun aliansi desainer sampel sapatu global pikeun ngabantosan produk perusahaan sapatu.

Anu kadua nyaéta basis siaran langsung tina selebriti online anu ngabantosan perusahaan sapatu pikeun narik sareng ngagedékeun penjualan. Ngaliwatan inkubasi sareng siaran langsung selebriti, aranjeunna tiasa nyayogikeun barang-barang pikeun produk sapatu perusahaan.

Anu katilu mangrupikeun dasar pabrikan e-commerce, e-commerce online sareng pengadaan simultan offline, bagi multi-kanal.

Kaopat nyaéta tingkat kerjasama strategis éksternal pikeun ngadukung jasa, sapertos pangwangunan téknologi finansial blockchain sareng Bank Ningbo kanggo méréskeun masalah pembiayaan anu sesah sareng mahal pikeun perusahaan alit sareng sedeng, ngagampangkeun sirkulasi dana perdagangan perusahaan, sareng ngahirupkeun deui ranté modal.
Pondokna, proyék Pusat Dagangan Ranté Sapatu Cina dumasar kana "dua platform online + pasar dagang offline 100,000-pasagi-méteran + pameran pesenan N" pikeun ngahontal judul "sapatu pangaturan digital pinter sapatu global" anu ngahijikeun online sareng offline . Dina raraga nyiptakeun ékosistem aglomerasi ranté suplai global.


Pos waktos: Aug-25-2020