Dina "kenaikan harga" dua taun ka pengker, seueur anu alit sareng sedeng ……

Dina "kenaikan harga" dina dua taun ka pengker, seueur perusahaan leutik sareng sedeng henteu sanggup nahan tekanan ieu sareng sacara bertahap dileungitkeun ku pasar. Dibandingkeun sareng kaayaan anu disanghareupan ku usaha alit sareng sedeng, perusahaan ageung sareng produk téknis langkung seueur pangaruhna. Di hiji sisi, kusabab seueur permintaan bahan baku ti perusahaan ageung, bahan baku perusahaan ageung biasana nganggo masa depan. Karakteristik perdagangan berjangka ngamungkinkeun perusahaan ageung mésér pasokan bahan baku panyawat bahan baku dina sababaraha bulan ka payun sateuacan kenaikan harga, anu ngirangan pisan pangaruh naékna harga bahan baku pikeun perusahaan. Di sisi anu sanésna, perusahaan ageung ngandelkeun téknologi canggih sareng manufaktur luhur-luhur ngatur pasar pertengahan ka-luhur-tungtung. Nilai tambah produk tinggi, sareng kamampuan tahan résiko naékna harga bahan baku pastina langkung kuat.

Salaku tambahan, dina pangaruh persaingan pasar lengkep sareng tekanan lingkungan, kapasitas produksi mundur parantos laun diberesihan, anu ogé ngamajukeun pamutahiran téknologi industri, industri sapatu parantos uih deui ka jalur anu leres, sareng pangsa pasar perusahaan terkemuka dina industri parantos ningkat deui. Di pikahareupeun, kalayan pamutahiran anu teras-terasan tina Spésialisasi pasar, kualitas sareng tingkat ranté industri sapatu Jinjiang bakal nganteurkeun kaayaan anu pikaresepeun, produksi bakal langkung konsentrasi, sareng pasar bakal langkung stabil.

Nyatana, salian ti raksasa téknologi ieu di pasar, sababaraha perusahaan téknologi canggih parantos parantos ngahontal prestasi dina pembuatan calakan calakan. Salaku conto, mérek baju jero "Jiaoyi" ngarombak ranté suplai pakean ngalangkungan data ageung sareng manufaktur calakan pikeun ngahontal omzet tinggi sareng omzet rendah. Inventarisasi bahkan ampir kana nol. Xindong Technology didirikan dina taun 2018. Téknologi simulasi bahan digital 3D ultra-presisi anu diciptakeun kerjasama sareng Pusat Tékstil Téknologi China ngamungkinkeun lawon pikeun ngamangpaatkeun téknologi digital, ngabantosan perusahaan pikeun gancang virtualisasi tampilan produk sareng enol-épér-tipis jual, sareng ngirangan lawon 50% biaya panilitian sareng pamekaran sareng 70% biaya pamasaran pikeun pabrik sareng pamilik mérek parantos nyingcet siklus pangiriman ku
90%.
Ékspor pakaian ayeuna aya dina titik inflasi, promosi penjualan + usum tiis ngabantosan konsumsi pakean
Kapangaruhan ku epidemi dina satengah taun mimiti, langkung ti 80% pendapatan perusahaan industri pakaian turun, anu sacara serius mangaruhan kana kamakmuran industri. Numutkeun data ti Menteri Perindustrian sareng Téknologi Informasi, dina bulan Agustus, ékspor pakean ningkat 3,23% taun ka taun, anu mangrupikeun kahiji kalina yén pertumbuhan positip bulanan parantos dihanca saatos 7 bulan pertumbuhan négatip salami sataun.
Dina Séptémber, kagiatan "Bulan Promosi Konsumén Nasional" Nasional anu diayakeun ku Kamentrian Dagang sareng Stasion Radio, Televisi sareng Televisi Pusat sareng liburan festival dua kali "Sabelas" ngagaduhan dorongan anu penting pikeun industri pakaian sareng tekstil. Akibatna "Double Eleven" sareng "Double 12" kagiatan promosi bakal teraskeun ningkatkeun konsumsi tékstil sareng pakean. Salaku tambahan, Administrasi Météorologi Cina nyatakeun dina 5 Oktober yén kajadian La Niña diperkirakeun lumangsung dina usum salju ieu, anu ngarujuk kana fenomena cai tiis anu ngagaduhan suhu permukaan anomalossea di tengah khatulistiwa sareng Pasipik wétan sareng parantos ngahontal gelar anu tangtu inténsitas sareng durasi. Cuaca anu tiis pisan dina usum salju ieu pisan ngarangsang konsumsi pakéan usum salju.


Pos waktos: Aug-25-2020